Tro & hopp!

Gäsper har nu varit borta i 2,5 v och igår tändes hoppet! Fick ett meddelande när jag och Eazy var i Kil och tränade. Han hade troligen setts i Bergatorp, 5 km härifrån! Sa snabbt Hejdå, kastade mig i bilen och lite drygt 1 tim senare är jag på plats och lockar på honom.

Ingen katt kom 😦 Gick till ett hus, visade bild på honom och frågade tanten om hon sett till honom? Nä!

Åkte tillbaka senare igen och gick runt och lockade i mörker och ösregn! Till slut svarar en katt! Jag blev så himla glad 🙂 Men tänkte vad konstigt han låter och det kändes inte som vanligt när han strök sig mot benet. Gäsper låter högt och illa! Och han tar sats och kastar sig/boxas mot benen.

Fram med mobilen/ficklampan och mycket riktigt, det var inte Gäppeman!

Igår lade jag ut en ny bild på honom, skickade även bilder till han som hört av sig och han var inte riktigt säker. Tyckte den katten han sett var väldigt lik och med lite svart på. Gäppe har inte ett enda svart strå 😦

Katter kan gå långt! Men en katt som har stor respekt för trafiken, har jag svårt att tro ska gå 5 km. Och dessutom på en tungt trafikerad väg! Skulle han ha genat, så måste han ta sig över en forsande älv, vilket är helt uteslutet.

En granne berättade att hennes katt kommit in vettskrämd, nån av de första dagarna Gäppe var borta och vågade inte gå ut på 2 dygn!

Tyvärr tror vi nog att lo eller varg som håller till här, som tagit honom 😦 Men jag tror & hoppas att jag har fel.

Har krångel med wordpress, jäkligt irriterande! Går inte att ladda upp nya bilder, en gammal Header har lagt sig under den nya och jag får inte bort den. Sånt här är MYCKET IRRITERANDE!!! Men jag ger inte upp 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s