Älskade unge <3

DSC04881

Jag har haft lyckan att få 4 underbara ungar! Olika personligheter, ganska lika på ett vis, ändå olika och helt unika! Jag är rik ❤

Som sagt de är helt unika och en är lite mer speciell! Många kanske skulle tycka det var jobbigt, men äntligen känner jag mig lugn och trygg!

Ungen kanske inte följde ”mallen”! Var mer känslig, butter osv än andra genom åren. Hade det väldigt tufft psykiskt under många år!

Min son mådde inte bra och det visste vi sen lång tid tillbaka! Men vi försökte plocka upp ”spillrorna” med jämna mellanrum, hjälpa, trösta och hoppas att nu vänder det! Den oron som man levde med dygnet runt går inte att beskriva! Svarar inte på mail, sms, mobilen osv! Lever han???

Så en dag fick vi svaret på en sak! Han ”bodde” i fel kropp! Han var egentligen en tjej och vi hade inte förstått nånting!

En smått nervös unge berättar stegvis under en tid hur läget är! Var det bara det? Jag som varit sjuk av oro! Att födas i fel kropp är ingen dödlig sjukdom! Varken fysiskt eller psykiskt om inte omgivningen ser till att det är så! Jag är bara så oerhört glad att hon fortfarande lever ❤

Hon, för nu har vi 4 härliga döttrar, är på god väg mot sitt slutmål!

Jag kände/känner bara lättnad efter att hon berättat hur läget är 🙂 Den enorma klumpen i magen är bara en liten sten nu mer, som det brukar vara när man är orolig för sina barn.

Jag är kan sova om natten utan att vara rädd att nått hemskt inträffat! Han är ju ”bara” en hon, ingen dödlig sjukdom! Utan snarare tvärtom 🙂

Underbara unge som är så tuff och stark! Jag är så stolt att ha fött dig och nu äntligen är du snart i mål ❤

Det finns många fördomar i vår värld! Alla är vi lika värda trots våra olikheter, eller snarare tack vare våra olikheter!

Jag är så tacksam att jag fortfarande har 4 barn, det kunde ha varit färre!

Tänk er noga för innan ni dömer! Ett liv är lätt att ”släcka”, men det är minst lika lätt att ”tända”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s